Озеленяване на балкони и тераси

 

Балконът и терасата за повечето, които живеят в големите градове, са единственото място, което може да се превърне в зелено външно пространство за отдих, ако имате тераса към къщата си също можете да я озелените прекрасно.
Повечето балкони и тераси не са с големи размери, но може да се озеленят добре с различна растителност и архитектурни елементи. Ограниченото пространство не дава възможност за едроразмерна растителност, а по-скоро за малки храсти и цветя.  Ако терасата е голяма, може още със строежа или впоследствие да се предвиди изграждането на клоцове (цветарници), в които да се аранжира растителността. В тях тя ще се чувства почти като в градината, защото има повече почвен субстрат за развитие и има възможност да се засадят едроразмерни видове или малки дръвчета (върба, клен, дрян и др.).

От край време съществува схващането, че добре познатите ни тераси предразполагат за часове прекарано време, четейки книги, разговаряйки с приятели, релаксирайки след тежък, натоварен и изморителен ден, или чисто и просто, наслаждавайки се на природата, която ви заобикаля.

Озеленяване на тераси, веранди и балкони е услуга, предназначена не само за хората, живеещи в големия град. Това е онова перо, което спомага за цялостния и завършен вид на вашия дом, ресторант, заведение, клуб, хотел или сграда.

Изпратете запитване за озеленяване и наш специалист ще се свърже с вас.